NONA: Se på meg!

Portretter og selvportretter i kunst

Utstillingen Se på meg! er bygget opp spesielt med tanke på å være engasjerende for barn. Gjennom portretter, selvportretter, avtrykk av kroppen og et kunstverk du kan speile deg viser utstillingen forskjellige måter å fremstille seg selv i kunsten. Her er figurer som er blide, nysgjerrige, morsomme eller irriterte, som erter og vil ha oppmerksomhet, drømmer seg bort eller kler seg ut som noen andre. Kunstverkene kan ikke berøres, men maskoten NONA viser steder i utstillingen hvor du kan gjøre ting.

Sammen med en kunstformidler skal elevene bli kjent med gjengivelser av personer og figurer i ulike teknikk og fra ulike tid. Hva er et portrett? Må et portrett være av et ansikt? Kan ansikt og kroppsspråk si noe om en person er trist eller glad?Antall: Maks. antall i en gruppe er 25 stk. Gruppen må være i samme kohort.

Varighet: ca. 45 min.

Tidspunkt for undervisningstilbud: Tirsdag – fredag mellom kl. 09:00 -14.30

Tilgjengelighet: Tilbudet er rullestolstilpasset, vær vennlig å si ifra på forhånd.

Bestillingsfrist: Vi ber dere bestille senest 2 dager i forveien.

Evt. endringer eller avlysning fra museet: Undervisningstilbudet vil kunne bli avlyst på kort varsel fra museet sin side, da det er strenge smittehensyn i disse tider. Føler en av pedagogene seg pjuske, vil vi avlyse tilbudet, det er derfor spesielt viktig at dere oppgir telefonnummeret til de/den voksne som følger elevene/barna, dette for å sikre god kommunikasjon med riktig kontaktperson.

Forhåndsregler ved besøk: Er du syk eller litt pjusk, hold deg hjemme. Host i albuekroken, hold avstand på 2 meter til museumspedagog. Vask deg ofte på hendene, eller bruk håndsprit. Museet har håndsprit tilgjengelig og vi ønsker at dere benytter dere av vår håndsprit idet dere ankommer museet.