acceptedPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

NONA

Jacob Dahlgren

Vi lever i en fantastisk verden av abstraksjoner! Det mener hvert fall den kunstneren Jacob Dahlgren (f. 1970). Han jobber med et abstrakt og minimalistisk formspråk. Flere av verkene hans gir inntrykk av abstrakte mønstre og gjentagende former som kan settes inn i den modernistiske malertradisjonen på 1900-tallet. Samtidig skaper han sammenhenger med dagliglivet gjennom sine materialvalg.

OM UTSTILLINGEN
Farger og former er overalt og vi kan bruke dem slik vi vil. For den svenske kunstneren Jacob Dahlgren er kunsten en del av livet. Hver dag tar han på seg en stripede t-skjorte og blir et levende kunstverk. Her i utstillingen finner du striper i mange former. En skulptur er laget av fargede bånd som henger fra taket. Helt vanlige ting har blitt stripete bilder. Og på gulvet ligger en skulptur laget av badevekter. Hva skjer om du går på den?

NONA er et rom for utforskning og undring, vi håper kunstverkene gir deg nye opplevelser og ideer.


Antall:
Maks. antall i en gruppe er 30 stk.

Varighet:
ca. 45-60 min.

Tidspunkt for undervisningstilbud:
Tirsdag – fredag mellom kl. 09:00 -15.00

Tilgjengelighet:
Tilbudet er rullestolstilpasset, vær vennlig å si ifra på forhånd.

Bestillingsfrist:
Vi ber dere bestille senest 2 dager i forveien.

Evt. endringer eller avlysning fra museet:
Undervisningstilbudet vil kunne bli avlyst på kort varsel fra museet sin side, da det er strenge smittehensyn i disse tider. Føler en av pedagogene seg pjuske, vil vi avlyse tilbudet, det er derfor spesielt viktig at dere oppgir telefonnummeret til de/den voksne som følger elevene/barna, dette for å sikre god kommunikasjon med riktig kontaktperson.

Forhåndsregler ved besøk:
Er du syk eller litt pjusk, hold deg hjemme. Host i albuekroken, hold avstand på minst 1 meter til hverandre, 2 meter til museumspedagog. Vask deg ofte på hendene, eller bruk håndsprit. Museet har håndsprit tilgjengelig og vi ønsker at dere benytter dere av vår håndsprit idet dere ankommer museet.