Vinterferie

Abstrakte demonstrasjonsplakater

04. mars 2021 KL. 12:00 - 13:00

Velkommen til Stavanger kunstmuseum i vinterferien! Vi skal lage abstrakte malerier som tar form som demonstrasjonsplakater inspirert av den svenske kunstneren Jacob Dahlgren. Dahlgrens abstrakte kunst kjennetegnes av sterke farger som ofte kombineres i striper eller andre grafiske mønstre. For Dahlgren selv har abstraksjonene en naturlig plass i dagliglivet og han synes det er viktig å invitere publikum til aktiv deltakelse og utforskning av den abstrakte kunstens muligheter. Blant annet undersøker han fargenes og formenes potensiale gjennom workshops og ulike sosiale aktiviteter. Demonstrasjonsplakat-workshoper har han tidligere gjort blant annet i Sverige, Bergen og Wales med både barn, unge og voksne.

Grunnet smittevernregler kan vi ikke låne ut maleskjorter, pass derfor på å ta på klær du ikke er redd for. Vi bruker vannbasert maling i verkstedet. Aktiviteten passer for hele familien.

Verkstedsaktivitet-billetten
Pga. smitteverntiltak er det kun 10 personer som kan delta i verkstedet. Det er mulig å bestille opptil 5 billetter for deg og familien/kohorten, av disse fem må det være minst en voksen.

Bestill din billett på Ticketco.

Verkstedet holdes mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag kl. 12:00-13:00 i vinterferieuken.
Billetter bestilles til hver enkelt dag.

Smittevern
Vi følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. På grunn av covid-19-pandemien må vi, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må forhåndsbestille gratisbilletter på museumstavanger.no. Billetter kan forhåndsbestilles fra og med mandag 22. februar. Vi følger smittesituasjonen nøye og vil informere om antall billetter når forhåndssalget nærmer seg. For å sikre rask smittesporing, må alle deltakere registrere seg med navn når de ankommer arrangementet. Vi oppfordrer til å møte opp et kvarter før arrangementet starter.

Gratis inngang
Sølvberget og Museum Stavanger (MUST) presenterer et innholdsrikt program for små og store i vinterferien, hvor aktiviteter, opplevelser og læring står sentralt. Programmet for Sølvberget finner du på sølvberget.no, og programmet for museene finner du på museumstavanger.no.

Med bibliotekkort kommer barnefamilier gratis inn på Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime museum. På biblioteket kan dere låne bøker som gir mer kunnskap og flere opplevelser. Uten bibliotekkort gjelder ordinære priser på museene. Det er også program for barn og ungdom på bibliotekene på Finnøy og Rennesøy.