Søndagsomvisning

Å bygge en samling

17. okt. 2021 KL. 14:00 - 15:00

Velkommen til søndagsomvisning i utstillingen Å bygge en samling sammen med en av våre dyktige kunstformidlere.

Omvisningen starter kl. 14:00 og er inkludert i inngangsbilletten.

Maks antall deltakere: 15 stk.

Bestill billetter på TicketCo.

Informasjon om smittevernregler i forbindelse med COVID-19:

• For å sikre rask smittesporing må alle kjøpe billett på forhånd, og alle billetter må være registrert med navn på personen som skal delta. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen. Dette gjelder også for publikumsgrupper som har gratis adgang til museet (barn, studenter og medlemmer av Venneforening og Kunstnerorganisasjoner).
  • Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme endringer i programmet som følge av COVID-19.
  • Vi ber publikum om å overholde generelle smittevernregler; hold minst en meter avstand til andre besøkende og to meter avstand til kunstformidler. Bruk håndsprit ved ankomst til museet og hold deg hjemme ved tegn på sykdom.