Søndagsomvisning

I skyene

04. okt. 2020 KL. 14:00 - 15:00

Velkommen til søndagsomvisning.

Denne søndagen holder en av våre dyktige kunstformidlere omvisning i vår kritikerroste utstilling I skyene.

Omvisningen starter kl. 14:00, holdes på norsk.

Kjøp din billett her.

Retningslinjer
Vi følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. På grunn av covid-19-pandemien må vi, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på arrangementene våre. Du må derfor forhåndsbestille gratisbilletter til dette høstferiearrangementet på sølvberget.no. Billetter kan forhåndsbestilles fra og med fredag 18. september. Vi oppfordrer til å møte opp et kvarter før arrangementet starter.

Gratis inngang
Sølvberget bibliotek og kulturhus, Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime museum presenterer et innholdsrikt program for barn og voksne i høstferieuken, hvor aktiviteter, opplevelser og læring står sentralt. Ved fremvisning av bibliotekskort kommer man gratis inn på Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime museum og på biblioteket kan du låne bøker som gir kunnskap og forteller mer. Uten bibliotekkort gjelder ordinære priser på museene. Du finner en oversikt over hva som skjer i høstferien på sølvberget.no og museumstavanger.no. Se gjerne også stavangermuseum.no og stavangermaritimemuseum.no for nærmere informasjon.