Høydepunkter fra samlingen

Hver fredag gjennom sommeren

18. juni 2021 KL. 14:00 - 15:00

Velkommen til omvisning i museets samling sammen med en av våre dyktige kunstformidlere. Vi fokuserer på tre sentrale norske kunstnere fra midten av 1800-tallet til tidlig 1900-tall: Lars Hertervig, Kitty Kielland og Frida Hansen.

Det er plass til maks 15 deltakere og billetter må kjøpes på forhånd via TicketCo.

Informasjon om smittevernregler i forbindelse med COVID-19:

• Stavanger kunstmuseum  følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.
  • For å sikre rask smittesporing må alle kjøpe billett på forhånd. Dette gjelder også for publikumsgrupper som har gratis adgang til museet (barn, studenter og medlemmer av Venneforening og Kunstnerorganisasjoner).
  • Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme endringer i programmet som følge av COVID-19.
  • Vi ber publikum om å overholde generelle smittevernregler; hold minst en meter avstand til andre besøkende og to meter avstand til museets ansatte. Bruk håndsprit ved ankomst til museet og hold deg hjemme ved tegn på sykdom.