Kunstlunsj

Shahrzad Malekian: Rebelske former

03. feb. 2023 KL. 12:00 - 12:30

Shahrzad Malekian (f. 1983 i Iran, bor og arbeider i Oslo) lager kunstverk som tar utgangspunkt i kroppen. Hun arbeider med performance, video og skulptur - ofte i kombinasjon. For Malekian er kroppen både et medium og et verktøy for å utforske sosiale, kulturelle og politiske holdninger, normer og strukturer. Utstillingen Rebelske former er en kunstinstallasjon som inviterer barn – og alle som har vært barn – til å utforske og samarbeide i den frie lekens ånd. Utstillingen er en del av en utstillingsserie spesielt rettet mot barn og unge, med lek som overordnet tematikk.

Velkommen til denne fredagens kunstlunsj hvor museumspedagog Katharina Ueland forteller om museets arbeid med utstillingsserien, Shahrzad Malekians praksis og utstillingen Rebelske former.

Shahrzad Malekian i utstillingen. Foto: Oddbjørn Erland Aarstad