Kunstlunsj

Broken Column

04. des. 2020 KL. 12:00 - 12:30

Broken Column 2003-2020

Stavanger kunstmuseum samarbeider med Stavanger kommune og Smartbyen Stavanger om bedre formidling av Antony Gormleys Broken Column. May Johannessen har arbeidet med utviklingen av dette formidlingsprosjektet og har under arbeidet kommet tett på de rustne mennene. Johannessen vil i dette foredraget blant annet reflektere over kunstverkenes skiftende betydning over tid og mulighetene som ligger i digital formidling av kunsten i det offentlige/semioffentlige rom.

Alle som vil komme må kjøpe billett på forhånd. Bestill billetten din via TicketCo

Billett inkludert lunsj: Pga. smitteverntiltak er det begrenset kapasitet i kafeen. Dermed deles lunsjen inn i to grupper og du kan velge mellom to typer billetter.

1: Lunsj kl. 11.30 før foredraget kl. 12.

2: Lunsj kl. 12.30 etter foredraget kl. 12.

Med billetten som inkludert lunsj får du ett rundstykke og valgfri kaffe. Dette koster kr. 80 (inkl. 5 kr billettavgift).

Etter foredrag og lunsj er alle velkomne til å se museets utstillinger.