Kunstlunsj

Kuratorpresentasjon

27. nov. 2020 KL. 12:00 - 12:30

Pandemien har fått store konsekvenser for kunstfeltet. Både kunstnerne og institusjoner er hardt rammet av situasjonen, utstillinger utsettes og oppdrag uteblir. Stavanger kunstmuseum ønsket å benytte den spesielle situasjonen til å lage en utstilling som løfter frem den rike kunstneriske aktiviteten i regionen vår. Utstillingen er kuratert i samarbeid med ny leder av Rogaland kunstsenter, Jane Sverdrupsen. Vi inviterer til kuratorpresentasjon av utstillingen.

Alle som vil komme må kjøpe billett på forhånd. Bestill billett på TicketCo

Billett inkludert lunsj: Pga. smitteverntiltak er det begrenset kapasitet i kafeen. Dermed deles lunsjen inn i to grupper og du kan velge mellom to typer billetter.

1: Lunsj kl. 11.30 før foredraget kl. 12.

2: Lunsj kl. 12.30 etter foredraget kl. 12.

Med billetten som inkludert lunsj får du ett rundstykke og valgfri kaffe. Dette koster kr. 80 (inkl. 5 kr billettavgift).

Etter foredrag og lunsj er alle velkomne til å se museets utstillinger.