HØSTFERIE

Studio nona

08. okt. 2020 KL. 11:00 - 12:00

Ta med barna til studio nona på Stavanger kunstmuseum i høstferien for gøyalt verksted! Vi lar oss inspirere av den svenske kunstneren Jacob Dahlgren og lager våre egne "stripe-t-skjorter". Etterpå kan du la deg fotografere med din nylagde t-skjorte og bli del av Dahlgrens fotovegg på museet. Samarbeidsaktivitet for hele familien.

Retningslinjer
Vi følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. På grunn av covid-19-pandemien må vi, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på arrangementene våre. Du må derfor forhåndsbestille gratisbilletter til dette høstferiearrangementet på sølvberget.no. Billetter kan forhåndsbestilles fra og med fredag 18. september. Vi oppfordrer til å møte opp et kvarter før arrangementet starter.

Gratis inngang
Sølvberget bibliotek og kulturhus, Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime museum presenterer et innholdsrikt program for små og store i høstferien, hvor aktiviteter, opplevelser og læring står sentralt. Med bibliotekkort kommer barn og familien deres gratis inn på Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime museum og på biblioteket kan du låne bøker som gir kunnskap og forteller mer. Uten bibliotekkort gjelder ordinære priser på museene. Du finner en oversikt over hva som skjer i høstferien på sølvberget.no og museumstavanger.no. Se gjerne også stavangermuseum.no og stavangermaritimemuseum.no for nærmere informasjon.