Arrangement

Familieverksted

Taktile portretter

06. nov. 2021 KL. 11:30 - 14:00

På Stavanger kunstmuseums familieverksted 6. november skal vi utforske en morsom måte å lage portretter på. Vi bruker et stort utvalg alternative materialer, som tekstil, garn, papir, magasiner og andre hobbyartikler til å lage taktile portretter som nærmest kommer ut av billedrammen! Bli med oss på en kreativ utforskning av portrettet, inspirert av utstillingen «Se på meg!», i Studio NONA.

Påmeldingen skjer gjennom TicketCo, og man kan melde på opp til fem personer på samme bord. Minst en av disse personene må være en voksen som kan assistere barna i aktiviteten. Verkstedet vil gjennomføres i to omganger: lørdag 6. november kl. 11:30-12:30 og kl. 13:00-14:00.

Påmelding
Kjøp opp til fem billetter til gruppen din, en per deltaker. Minst en av disse må være en voksen som kan assistere barna i aktiviteten.

Verkstedet vil kjøres i to omganger, kl. 11:30-12:30, og kl. 13:00-14:00. Merk at billettene er merket med tidspunkt og at de kun gjelder for den valgte tiden (ikke overførbart).

Billetter legges ut tre uker før verkstedet finner sted.

Smittevern
Vi følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. På grunn av Covid-19 må vi, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. For å sikre rask smittesporing, må alle deltakere registrere seg med navn og telefonnummer når de ankommer arrangementet. Vær så snill å bli hjemme hvis noen i gruppen viser symptomer på Covid-19 eller forkjølelse.

Som et smitteverntiltak er det maks 25 personer som kan delta i verkstedet.