Arrangement

Familieverksted

Monotrykk

02. okt. 2021 KL. 11:30 - 14:00

På Stavanger kunstmuseums familieverksted 2. oktober skal vi jobbe med trykk. Vi inspireres av de flotte verkene til Ingeborg Kvame som vises i utstillingen «Å bygge en samling». Verkene «Lys I-VI» er laget med en teknikk som heter monotypi, på et materiale som heter tengujo kashmir-papir. Monotypi betyr «engangstrykk» og er en grafisk teknikk som vi skal utforske videre i Studio NONA. Vi skal bruke akrylmaling gjennomgående i verkstedet denne dagen, så kle dere etter forholdene. Velkommen skal dere være!

Påmeldingen skjer gjennom TicketCo, og man kan melde på opp til fem personer på samme bord. Minst en av disse personene må være en voksen som kan assistere barna i aktiviteten. Verkstedet vil gjennomføres i to omganger: lørdag 2. oktober kl. 11:30-12:30 og kl. 13:00-14:00.

Påmelding
Kjøp opp til fem billetter til gruppen din, en per deltaker. Minst en av disse må være en voksen som kan assistere barna i aktiviteten.

Verkstedet vil kjøres i to omganger, kl. 11:30-12:30, og kl. 13:00-14:00. Merk at billettene er merket med tidspunkt og at de kun gjelder for den valgte tiden (ikke overførbart).

Billetter kjøpes på TicketCo.

Smittevern
Vi følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. På grunn av Covid-19 må vi, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. For å sikre rask smittesporing, må alle deltakere registrere seg med navn og telefonnummer når de ankommer arrangementet. Vær så snill å bli hjemme hvis noen i gruppen viser symptomer på Covid-19 eller forkjølelse.

Som et smitteverntiltak er det maks 25 personer som kan delta i verkstedet.