Arrangement

Familieverksted

Rebelske former

11. mar. 2023 KL. 11:30 - 13:30

Velkommen til familieverksted der vi lar oss inspirere av kunstneren Shahrzad Malekians lekne univers og lager fargerike skulpturer. Vi vil både arbeide individuelt og samarbeide i løpet av økten.

Aktiviteten passer for hele familien.

Billetter kjøpes via TicketCo

Utstillingen Rebelske former er en kunstinstallasjon som inviterer barn – og alle som har vært barn – til utforskning og samarbeid i den frie lekens ånd. Den består av en gruppe skulpturer som har ulike farger, former, materialer, størrelser og vekt. Utstillingen utforsker dynamikken mellom kunstverkene og et deltakende publikum ved å skape et sett med muligheter for lek og samspill. Skulpturene kan berøres, bæres og brukes – til å bygge, kombinere eller kle på seg – i uendelige variasjoner. Ved å invitere publikum til å bli aktive deltakere, lar kunstneren Shahrzad Malekian deltakerens kropp, kunnskap, fantasi og kreativitet bli en del av kunstverket. Utstillingen er en del av det pågående kunstprosjekt Participatory Playground, som har blitt vist i ulike versjoner og situasjoner i offentlige rom, barnehager og kunstinstitusjoner.

Shahrzad Malekian (f. 1983 i Iran, bor og arbeider i Oslo) lager kunstverk som tar utgangspunkt i kroppen. Hun arbeider med performance, video og skulptur - ofte i kombinasjon. For Malekian er kroppen både et medium og et verktøy for å utforske sosiale, kulturelle og politiske holdninger, normer og strukturer. Hun benytter seg av strategier som deltakelse og samarbeid for å utforske performativitet og interaksjon, i kunstinstitusjoner og i offentlige rom.