Bill Viola på 15 minutter

Introduksjon av utstillingen

08. aug. 2021 KL. 14:00 - 14:30

Bill Violas videoinstallasjoner i utstillingen Into the Light setter betrakterens sensoriske opplevelse i fokus. For å ikke forstyrre denne opplevelsen har vi valgt å flytte den tradisjonelle omvisningen ut av utstillingsrommet og inn i Studio NONA. Vi inviterer til en 15 minutters introduksjon av Bill Viola og hans kunstnerskap - med en av våre dyktige kunstformidlere.

Det er plass til maks 15 deltakere og billetter må kjøpes på forhånd via TicketCo.

Informasjon om smittevernregler i forbindelse med COVID-19:

• Stavanger kunstmuseum  følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.
  • For å sikre rask smittesporing må alle kjøpe billett på forhånd. Dette gjelder også for publikumsgrupper som har gratis adgang til museet (barn, studenter og medlemmer av Venneforening og Kunstnerorganisasjoner).
  • Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme endringer i programmet som følge av COVID-19.
  • Vi ber publikum om å overholde generelle smittevernregler; hold minst en meter avstand til andre besøkende og to meter avstand til museets ansatte. Bruk håndsprit ved ankomst til museet og hold deg hjemme ved tegn på sykdom.