Babyomvisning

Utvalg fra samlingen

15. des. 2021 KL. 11:30 - 12:30

Velkommen til babyomvisning i Stavanger kunstmuseums samlingsutstilling sammen med museumspedagog Marie Skretting. Babyomvisning er en omvisning tilpasset deg som er i permisjon med barn opptil 1 år som ønsker litt kulturelt påfyll. Sammen med barna utforsker vi kunsten i et rolig tempo. Billetter finner du på TicketCo.

Utvalg fra samlingen

Stavanger kunstmuseum har en rik samling kunst som i dag består av rundt 3000 verk. I tillegg til å romme kjente lokale kunstnere som Kitty Kielland, Lars Hertervig og Frida Hansen, inkluderer den kjente norske og internasjonale samtidskunstnere.

Sammen med deg som er i foreldrepermisjon skal vi ta for oss et utvalg fra samlingen og bli kjent med både tungvektere innen romantisk maleri - og nye, spennende samtidskunstnere.

Maks antall deltakere: 10 voksne med babyer

Informasjon om smittevernregler i forbindelse med COVID-19:

• Stavanger kunstmuseum  følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.
  • For å sikre rask smittesporing må alle kjøpe billett på forhånd, og alle billetter må være registrert med navn på personen som skal delta.
  • Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme endringer i programmet som følge av COVID-19.
  • Vi ber publikum om å overholde generelle smittevernregler; hold minst en meter avstand til andre besøkende og to meter avstand til kunstformidler. Bruk håndsprit ved ankomst til museet og hold deg hjemme ved tegn på sykdom.