Babyomvisning

I utstillingen «Fra balkongen»

11. nov. 2020 KL. 11:30 - 12:00

Velkommen til babyomvisning i utstillingen Fra balkongen sammen med museumspedagog Katharina Ueland. Babyomvisning er en omvisning tilpasset deg som er i permisjon med barn opptil 1 år som ønsker litt kulturelt påfyll. Sammen med barna utforsker vi kunsten i et rolig tempo.

Billetter må kjøpes på forhånd. Kjøp billetten din her: TicketCo

Utstillingen Fra balkongen ønsker å gi et bilde av den samtidige kunstneriske aktiviteten i regionen og har ikke et samlende tema. Her er kunstverk som undersøker kunstnerrollen, material- og mediespesifikke undersøkelser, humoristiske og poetiske verk, blikk på vår samtidskultur, arbeider som forholder seg til natur- og landskapsoppfatninger, verk som tematiserer vold og overgrep og som undersøker samfunnets og enkeltindividers sårbarhet i en tid med ekstreme påkjenninger.

Informasjon om smittevernregler i forbindelse med COVID-19:

• Stavanger kunstmuseum  følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.
  • For å sikre rask smittesporing må alle kjøpe billett på forhånd. Dette gjelder også for publikumsgrupper som har gratis adgang til museet (barn, studenter og medlemmer av Venneforening og Kunstnerorganisasjoner).
  • Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme endringer i programmet som følge av COVID-19.
  • Vi ber publikum om å overholde generelle smittevernregler; hold minst en meter avstand til andre besøkende og to meter avstand til . Bruk håndsprit ved ankomst til museet og hold deg hjemme ved tegn på sykdom.