Vi holder åpent!

Sjekk ut våre åpningstider

Alle våre arrangementer samt omvisninger og skolebesøk er dessverre avlyst frem til 8. februar, men vi holder åpent i utstillingene 1 samler, 8 kunstnere og NONA: Jacob Dahlgren.

Det er vanligvis ikke vanskelig å holde god avstand i våre lokaler, men ta med deg munnbind for sikkerhetsskyld. Et besøk på Stavanger kunstmuseum skjer innenfor trygge rammer og med et godt og oppdatert smittevern på plass.

Vi har halv pris på inngangsbillett grunnet montering av nye utstillinger i deler av museet. Gratis inngang for barn under 18 år og studenter med gyldig bevis. Se våre åpningstider og planlegg et hyggelig museumsbesøk.

Hjertelig velkommen!