En av museets utstillingssaler stenges i en kort periode

Stengt fra 28.12 - 22.01

I museets hovedsaler monterer vi i denne perioden utstillingen Bill Viola - Into the light som åpner lørdag 23 januar. Hovedsalen holdes derfor dessverre stengt.

Hafsten-paviljongen er åpne Hafsten samlingen i utstillingen Halvdan Hafsten: 1 samler, 8 kunstnere og vårt nye tilbud for barn og familier; NONA og Studio nona med utstilling av Jacob Dahlgren.

Det er halv pris på inngangsbilletten på grunn av at deler av museet er stengt for montering.

Ta turen innom for å nyte en varm suppe eller en kopp kaffe mens ruskeværet skaper vinterstemning utenfor vår luftige glasskuppel. Les gjerne mer om vår museumsbutikk og kafé.

Har du tatt en titt på nyheter i butikken?