Lyst til å jobbe på kunstmuseet?

Ledige stilling som foajemedarbeider (50%)

Stavanger kunstmuseum søker en engasjert og serviceinnstilte foajemedarbeider. Foajemedarbeider er salgs- og serviceleders nærmeste medarbeider og bidrar i videreutviklingen av museets foaje knyttet til billettsalg, kafé og butikk.

Som foajemedarbeider er du museets ansikts utad, og det er viktig å ha et blikk for helhetsinntrykket. Du bør kunne arbeide selvstendig med gitte arbeidsoppgaver, samtidig som du jobber godt i team. Vi ser etter en imøtekommende, serviceinnstilt, kunnskapsrik og fleksibel foajemedarbeider som kan bidra til å gi våre gjester gode opplevelser.

Du må være over 18 år, snakke flytende norsk og engelsk, trives med varierte oppgaver og ha interesse for kunst og kultur. Erfaring fra museum er en fordel, men ikke et krav.

Arbeidsområde:

• Assistere salgs- og serviceleder med daglig drift av museumsbutikken, museet, og andre publikumsrelaterte oppgaver.

• Drift av kafe og museumsbutikk, herunder innkjøp.

• Resepsjonsarbeid: publikumshenvendelser, oppfølging av e-post, ta imot publikum, øvrige henvendelser.

• Vakthold inn i salene for å ivareta kunstverkenes sikkerhet. Utøve forebyggende og tilstedeværende vakthold, dvs. gjøre publikum oppmerksom på gjeldende regler for oppførsel i salene og sørge for at disse overholdes ved å være til stede i salene og snakke med publikum.

• Bidra med opplæring og oppfølging av nyansatte museumsverter.

• Utføre salgs- og serviceleders oppgaver ved ferieavvikling og fravær.

• Være «vertevakt» ved behov: sørge for bemanning ved sykdom/frafall, administrere vaktlister i Planday.

• Forfallende arbeid: bestille kontorrekvisita, rydde, sette på tøyvask, åpne utstillingslokalene ved behov.

• Stillingen innebærer en helgevakt i måneden (lørdag og søndag i museets åpningstid). Det forventes at man har anledning til å jobbe på kveldsarrangement ved behov.

Følgende kompetanse og personlige egenskaper vil bli vektlagt:

• Meget gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du må ha teamleder-erfaring, og det faller deg naturlig å lede, inspirere og motivere dine kollegaer.

• Oppriktig interesse for kundeservice.

• Du blir engasjert av gode salgstall, og kan vise til erfaring fra salg.

• Gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig.

• Har gode IKT-kunnskaper og teknisk forståelse.

• Selvstendig og initiativrik, og samtidig en utpreget lagspiller.

• Jobber effektivt og systematisk, trives med et høyt arbeidstempo og fysisk arbeid.

Om arbeidsgiveren

Stavanger kunstmuseum åpnet dørene i 1992 og forvalter en kunstsamling på 3000 kunstverk som ble påbegynt i 1850-årene. Museet produserer 3-5 temporære utstillinger i løpet av et år og viser både samtidig og eldre kunst. Vi tilbyr et variert formidlingsprogram rettet mot skoler og barnehager, samt arrangementer rettet mot et voksent, kunstinteressert publikum. Museet er åpent 6 dager i uken og har årlige besøkstall på rundt 40.000. I museets foaje finnes en egen kunstbokhandel og kafe.

For mer informasjon kontakt salgs- og serviceleder Barbara Slowik på 93801445 / barbara.slowik@museumstavanger.no

Lønn

Avlønning skjer på timelønn etter leverte timelister basert på vaktplan og eventuelle ekstra vakter.

Lønn etter Landsoverenskomsten for museer og andre kulturinstitusjoner.

Søknad sendes til barbara.slowik@museumstavanger.no og må inneholde:

• Søknadstekst

• CV

• Ev. referanser

Søknadsfrist

Snarest, og senest innen 15. juni 2021. Aktuelle kandidater blir kontaktet for intervju fortløpende.