acceptedPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

NONA

Jacob Dahlgren

For å minske smittefare i forbindelse med korona-viruset vil utstillingen være stengt for vanlig besøk fra og med i dag til og med 22. mars.

Grupper som har bestilt besøk i utstillingen vil fremdeles kunne besøke utstillingen sammen med omviser.

Avgjørelsen om å stenge utstillingen for vanlig besøk henger sammen med at ett av verkene i utstillingen kan berøres.

Vi ber om forståelse for dette tiltaket og ønsker publikum velkommen tilbake når smittesituasjonen er endret.

Det samme gjelder vårt verksted, studio nona, som på grunn av smittefare vil være stengt for ordinær bruk inntil videre.Vi lever i en fantastisk verden av abstraksjoner! Det mener hvert fall den kunstneren Jacob Dahlgren (f. 1970). Han jobber med et abstrakt og minimalistisk formspråk. Flere av verkene hans gir inntrykk av abstrakte mønstre og gjentagende former som kan settes inn i den modernistiske malertradisjonen på 1900-tallet. Samtidig skaper han sammenhenger med dagliglivet gjennom sine materialvalg.

OM UTSTILLINGEN
Farger og former er overalt og vi kan bruke dem slik vi vil. For den svenske kunstneren Jacob Dahlgren er kunsten en del av livet. Hver dag tar han på seg en stripede t-skjorte og blir et levende kunstverk. Her i utstillingen finner du striper i mange former. En skulptur er laget av fargede bånd som henger fra taket. Gå gjerne inn i den og kjenn hvordan det er å være blant alle fargene. Helt vanlige ting har blitt stripete bilder. Og på gulvet ligger en skulptur laget av badevekter. Hva skjer om du går på den?

NONA er et rom for utforskning og undring, vi håper kunstverkene gir deg nye opplevelser og ideer.