acceptedPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Utstillingen "I skyene"

FOR 5.-7. TRINN

Vi er alle omgitt av skyer, både på himmelen over oss og i stadig større grad gjennom lagring av minner og informasjon. Vi sier ofte at vi lagrer ting i «skyen» og symbolet som brukes for lagring og nedlasting av data er ofte en forenklet sky. I utstillingen I skyene ser vi på hvilke måter skyer har inspirert kunsten, både i 1800-tallets landskapsmalerier og kunst i vår tid.

I UTSTILLINGEN
En sky er sjelden alene i luften, og det kan være vanskelig å si akkurat hvilken type sky det er. På samme måte som planter og dyr deler vi skyer inn i grupper, arter og variasjoner. I omvisningen inviteres elevene til å bli kjent med de ulike skytypene som vi finner i utstillingen. Elevene vil møte skyer både i maleri, fotografi og videokunst.

I etterkant av besøk i utstillingen (ca. 30 minutter) får gruppen med seg en aktivitetspose med forslag til aktiviteter som kan utføres sammen med lærere ute i Mosvannsparken. Det er fint om lærer har med telefon til å ta bilder med til denne aktiviteten. Klassen må selv ha med skrivesaker.


Antall:
Maks. antall i en gruppe er 20 stk. Dette for å kunne overholde 1 meter avstand mellom hver elev og lærer og 2 meter mellom gruppen og museumspedagog.

Varighet:
ca. 30 min.

Tidspunkt for undervisningstilbud:
Tirsdag – fredag mellom kl. 08:30 -10:30.

Tilgjengelighet:
Tilbudet er rullestolstilpasset, vær vennlig å si ifra på forhånd.

Bestillingsfrist:
Vi ber dere bestille senest 2 dager i forveien.