acceptedPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Utstillingen "I skyene"

FOR FØRSKOLEGRUPPER I BARNEHAGE

Vi er alle omgitt av skyer, både på himmelen over oss og i stadig større grad gjennom lagring av minner og informasjon. Vi sier ofte at vi lagrer ting i «skyen» og symbolet som brukes for lagring og nedlasting av data er ofte en forenklet sky. I utstillingen I skyene ser vi på hvilke måter skyer har inspirert kunsten, både i 1800-tallets landskapsmalerier og kunst i vår tid.

I UTSTILLINGEN
Sammen med en museumspedagog vil barna få oppleve skyer i maleri, fotografi og videokunst. Vi fokuserer i denne omvisningen på å se på hvor forskjellige skyer kan være i kunsten. Sammen skal vi la oss fascinere over de mange forskjellige skyene i utstillingen. Hvor kommer skyene fra? Hva ligner de på?

I etterkant av besøket i utstillingen som varer i 20-30 min får gruppen med seg en aktivitetspose med forslag til aktivitet ute i Mosvannsparken. Gruppen må selv ha med blyant og farger.

Antall:
Maks. antall i en gruppe er 20 stk. Dette for å kunne overholde 1 meter avstand mellom hver elev og lærer og 2 meter mellom gruppen og museumspedagog.

Varighet:
ca. 20-30 min.

Tidspunkt for undervisningstilbud:
Tirsdag – fredag mellom kl. 08:30 -10:30.

Tilgjengelighet:
Tilbudet er rullestolstilpasset, vær vennlig å si ifra på forhånd.

Bestillingsfrist:
Vi ber dere bestille senest 2 dager i forveien.