must-bgPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1

Workshop for barn

Performance med Markhus og Toogood

10. nov. 2019 KL. 12:00 - 14:00

I forbindelse med performancen "L Longed for it" inviteter Therese Markhus og Ingrid Toogood familier inn i en performance-workshop for barn søndag 10. november på Stavanger kunstmuseum. Danserne fra performancen vil danse, tegne og samtale med barna.

Workshopen begynner kl. 12 med at danserne sammen med barna prater om temaet «et tomrom» og hva en kan fylle det med. Deretter vil de vise deler av performancen L Longed for it. Barna vil etter hvert få noen fysiske oppgaver i form av danselek og mulighet til å sitte i skulpturene. Avslutningsvis skal de få tegne noe av hva de tenkte, følte eller så i skulpturene.

Performancen "L longed for it" vises i sin helhet i forbindelse med kunstmuseets Kuppelkupp torsdag 14. november kl. 18:00.

"L Longed for it" er et performativt kunstprosjekt der temaet er knyttet til det å lengte etter noe eller noen. Prosjektet er en fortsettelse av samarbeidet mellom billedkunstner Ingrid Toogood og koreograf Therese Markhus. Kjernen i Toogood og Markhus sitt kunstneriske arbeid er en refleksjon rundt maleriet som medium, der overgangen mellom det flate maleriet og det romlige er et tema de har jobbet med i flere prosjekter.

Medvirkende: skuespiller Nina Ellen Ødegård, dansere Tone Martine Kittelsen, Stine Isachsen Knudsen, Camilla Apeland, Victoria Jane Harley og musiker Magnus Vanebo.