Utstilling

Kjøp boka "SILVER LININGS"

Få den levert hjem på døra

I forbindelse med utstillingen I skyene lanserer Museumsforlaget boken Silver Linings: Clouds in Art and Science.

Selv om museet er stengt holder museumsbutikken åpent "i skyene". Vår salg- og serviceleder Barbara Slowik har satt sammen ulike pakker med boken og andre skyrelaterte produkter. Disse er nå til salgs og vi tilbyr hjemlevering i Stavanger og Sandnes.

PAKKENE

1.

Cumulus-pakken.jpg#asset:11393

2.

Cirrus-pakken.jpg#asset:11394

3.

STRATOCUMULUS-PAKKEN.jpg#asset:11395

4.

Stratus-pakken.jpg#asset:11396

SILVER LININGS: CLOUDS IN ART AND SCIENCE

Boken er resultat av en forskningsworkshop Stavanger kunstmuseum i 2019 arrangerte i samarbeid med The Greenhouse, Universitetet i Stavanger. Forskere og kunstnere fra Nord-Amerika og Europa deltok på denne workshopen og bidrar med artikler i antologien. Boken belyser utstillingens tema og flere av de utstilte kunstverkene.

Redaktører: Dolly Jørgensen og Finn Arne Jørgensen.

Bidragsytere: Aerocene / Sasha Engelman, Aleksandra Brylska, Forrest Clingerman, Rachel Douglas-Jones, Jim Fleming, Marie-Theres Fojuth, Berndnaut Smilde med Laura van Grinsven, Inger M. L. Gudmundson, Alix Hui, Vladimir Jankovic, Cathrine Kramer, Veronika Kratz, Marie-Luce Nadal, Yngve Nilsen, Joni Palmer, Matt Parker, Gavin Pretor-Pinney, Eric Dean Rasmussen, Hugo Reinert, Anna Roos, Colin Ross, Henrietta Simson, Robert Willim, Hannah Zindel, Marte Aas, og In the Clouds Collective.