Morgenmeditasjoner

Stillhet med yogalærer Siri Tuseth

18. des. 2019 KL. 08:00 - 09:00

Alle er velkomne til å bli med på en uvanlig vakker og fredfull morgen i mørketiden. Yogalærer og innehaver av Satya Yoga, Siri Tuseth, holder morgenmeditasjon i utstillingen "Inn i skogen, ut i lyset: August Cappelen og Lars Hertervig". Siri underviser i pusteøvelser og meditative teknikker, både sittende og liggende.

Møt gjerne opp litt før kl. 8.00, så får du en kopp varm ingefærte før timen begynner. Du kan velge å avslutte timen kl. 8.30 eller kl. 8.45. Vi holder åpent i museumskafeen. Her kan du få drikke, en matbit og fra vår vakre glasskuppel kan du se morgenlyset titte frem. Kom alene eller ta med en venn eller kollega.

Vi anbefaler varme klær og ullsokker. Utstillingslokalet holder i underkant av 20 grader og det kan bli litt kaldt om du er tynt kledd.

Stavanger kunstmuseum gir denne morgenen i førjulsgave til deg. Vi arrangerer også morgenmeditasjoner 15. januar og 19. februar.

Påmelding eller forkunnskaper er ikke nødvendig.
Gratis inngang.