must-bgPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1

Kuppelkupp

Foredrag og konsert

06. juni 2019 KL. 18:00 - 21:00

Velkommen til Kuppelkupp!

Kveldens program tar utgangspunkt i utstillingen Flora - mellom planter og mennesker og byr på foredrag om det botaniske plansjeverket Flora Danica og lydperformance ved kunstnerduoen Lerin/Hystad.

Fra kl. 17: Palestinske retter, vegetarisk og vegansk, laget av kokk Mohammed Hamid. Pris fra kr. 70 pr. tallerken.

18.00: Foredrag om Flora Danica av Peter Wagner
Peter Wagner er lektor emeritus fra Det Kongelige Bibliotek i København, og er en av verdens fremste eksperter på historien om det fantastiske botaniske plansjeverket "Flora Danica" (som vises i utstillingen Flora).

19.00: Lerin/Hystad – Elektronisk Flora
Simon Torssell Lerin og Bettina Hvidevold Hystad fanger elektroniske signaler fra planter via GPS-sensorer og omsetter disse til musikk.

Kuppelkupp er navnet på en rekke månedlige torsdagskvelder med kunstfaglig og sosialt program. Programmet består av performance, temporære kunstprosjekter, forelesninger, samtaler og debatter.