Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg
Arrangement

Kuppelkupp

Performance av Nils Bech

04. mai 2017 KL. 17:00 - 21:00

Vi retter oppmerksomheten mot kunstformen performance og inviterer til performance-konsert med kunstneren Nils Bech. Kurator Natalie Hope O’Donnell holder foredrag om performancekunst og viser eksempler fra tidligere Kuppelkupp og egen praksis i prosjektet «Munchmuseet i bevegelse». Salg av mat og drikke.

PERFORMANCE AV NILS BECH
Den norske musikeren og performance-kunstneren Nils Bech (f. 1981) og kunstneren Ida Ekblad (f. 1980) har samarbeidet kunstnerisk i mer enn ti år. På Kuppelkupp vil Bech fremføre sanger fra sitt seneste album ECHO (DFA/Fysisk Format, 2016), samtidig som han interagerer med nye skulpturelle arbeider av Ekblad.   

Ida Ekblads skulpturer bærer uhyggelige menneskelige kvaliteter og agerer som stedsforetreder for historiefortelleren, elskeren eller gjenstanden i Bechs performance. Gjennom å bruke kunstverket som en samtalepartner - eller som stand-in for personen som sangen er skrevet til - åpnes en parallell dialog som speiler de ofte motstridende kommunikasjonsformene som ligger til grunn for albumet ECHO.

OM KUPPELKUPP
Kuppelkupp er navnet på en rekke langåpne torsdagskvelder med kunstfaglig og sosialt program. Dette er stedet for å komme sammen med andre kunstinteresserte, oppleve performance og temporære kunstprosjekter, høre kunstnersamtaler og forelesninger samt delta i debatter. Vårt inngangsparti glasskuppelen byr på god stemning med musikk, bar og god mat fra våre lokale samarbeidspartnere. 

Foto: Benjamin A. Huseby