Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Kunstlunsj

Formidlingsprogram i utstillingen "Olaf Lange: Makt og mytologier"

05. apr. 2019 KL. 12:00 - 12:30

I forbindelse med utstillingen Olaf Lange - Makt og mytologier har museumspedagogene ved museet utarbeidet flere formidlingsprogram rettet mot skole og barnehage. Museumpedagog Elin Lillebråten vil fortelle om de ulike programmene, blant annet samarbeidet med den kulturelle skolesekken. Foredraget holdes i museets auditorium.

Kunstlunsj arrangeres i samarbeid med Venneforeningen ved Stavanger kunstmuseum og er gratis for Venneforeningens medlemmer.

Inngang 50 kr.

På vår månedlige kunstlunsj serverer fagansatte ved museet små smakebiter fra utstillingene. Etter omvisningen samles vi til lunsj og sosialt samvær i museumskafeen, som tilbyr smørbrød, suppe og kaker til salgs.