Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Kunstlunsj

Foredrag «En nærlesing av Olaf Langes Salammbô» ved Arnhild Sunnanå

01. feb. 2019 KL. 12:00 - 12:30

Velkommen til vårens første kunstlunsj.

Hvem var Salammbô og hva er det Olaf Lange forsøker å fortelle oss med valgene han har gjort i denne fremstillingen? Hva har Edvard Munchs Madonna med dette å gjøre?

Ett av fellestrekkene i Olaf Langes symbolistiske jugendstilkunst er motiv med kropper i bevegelse.

Kunstlunsj arrangeres i samarbeid med Venneforeningen ved Stavanger kunstmuseum og er gratis for Venneforeningens medlemmer.

Inngang 50 kr.

På vår månedlige kunstlunsj serverer fagansatte ved museet små smakebiter fra utstillingene. Etter omvisningen samles vi til lunsj og sosialt samvær i museumskafeen, som tilbyr smørbrød, suppe og kaker til salgs.

Venneforeningen ved Stavanger kunstmuseum