must-bgPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1

Kunstlunsj

Kort foredrag om Bill Viola

02. feb. 2018 KL. 12:00 - 12:30

Velkommen til et kort foredrag om kunstneren Bill Viola ved museumspedagog Helga Nyman.

I utstillingen Livet etter døden vises to videoinstallasjoner av den amerikanske kunstneren Bill Viola (f. 1951). Nyman vil presentere verkene Tristan's Ascension (The Sound of a Mountain Under a Waterfall), 2005, og Man Searching for Immortality/Woman Searching for Eternity, 2013, og gi noen perspektiv på fortolkningen av verkene.

På vår månedlige kunstlunsj serverer fagansatte ved museet små smakebiter fra utstillingene. Etter omvisningen samles vi til lunsj og sosialt samvær i museumskafeen, som tilbyr smørbrød, suppe og kaker til salgs.

Foto: Bill Viola, Tristans Ascension (The Sound of a Mountain Under a Waterfall), 2005.