Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Familieverksted

Pareidoliverksted

03. juni 2018 KL. 12:00 - 14:00

Vårens siste familieverksted holdes utendørs! Utenfor museet vandrer vi i myrlendt landskap langs Mosvannet på let etter drager, troll, store maskiner og andre spennende formasjoner i trær, buskas, steiner og skogbunn. Ved bruk av tau, papirbiter og annet verktøy, hjelper vi figurene i å bli synlige for oss alle; kanskje blir tauet en hale og små papirbiter blir til øyne eller hjul?

Oppdagelsene våre blir fotografert og lagt ut på museets facebook-side. Dere er selvfølgelig hjertelig velkomne til å dokumentere funnene selv også.

Bli med på oppdagelsesferd i den eventyrlige naturen rett utenfor kunstmuseet!

Første søndag i hver måned inviterer vi til drop-in familieverksted fra kl. 12–14.

Familieverkstedene ledes av museets formidlere eller inviterte kunstnere. Verkstedene skal lokke frem kreativiteten hos alle familiens medlemmer, og aktivitetene passer for alle aldre.

Foto: Elin Lillebråten.