Babyomvisning

NONA: Jacob Dahlgren

22. jan. 2020 KL. 11:30 - 12:00

Velkommen til babyomvisning i NONA: Jacob Dahlgren sammen med museumspedagog Katharina Ueland. Babyomvisning er en omvisning tilpasset deg som er i permisjon med barn opptil 1 år som ønsker litt kulturelt påfyll. Sammen med barna utforsker vi kunsten i et rolig tempo.

Jacob Dahlgrens (f. 1970) kunst kjennetegnes av sterke farger som ofte kombineres i striper eller andre grafiske mønstre. Hans kunstnerskap er preget av en undersøkelse av den abstrakte kunstens muligheter og han bruker seg selv aktivt i sin kunstneriske undersøkelse. Dahlgren inviterer også publikum til aktiv deltakelse og utforskning av den abstrakte kunstens muligheter. Blant annet undersøker han fargenes og formenes potensiale gjennom workshops og ulike sosiale aktiviteter. Verkene hans er ofte laget av hverdagslige materialer som tommestokker, baderomsvekter eller kleshengere.