Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg
Arrangement

Babyomvisning

Olaf Lange: Makt og mytologier

19. des. 2018 KL. 11:30 - 12:00

Er du i foreldrepermisjon med barn under 1,5 år? Bli med på en omvisning og utforsk kunstens verden sammen med barnet ditt.

Babyomvisning er en omvisning tilpasset deg som er i permisjon med barn under 1,5 år. Sammen med barna utforsker vi kunsten i et rolig tempo og med fokus på sanseopplevelser. Synet er en av sansene som enda ikke er ferdigutviklet når barnet er født, men som utvikles raskt i løpet av barnets første leveår. Den fysiske utviklingen, men også hjernens evne til å tolke sanseinntrykkene, gjør at barnet ser og oppfatter synsinntrykkene stadig bedre. Å dele estetiske opplevelser og sette ord på inntrykkene skaper glede og fremmer læring hos både store og små.

Museumspedagog Katharina S. Ueland holder omvisning i utstillingen  «Olaf Lange: Makt og mytologier». Ta gjerne med en bæresele slik at barnet kan oppleve kunsten sammen med deg (vi har også bæreseler til utlån). Museumskafeen står til disposisjon for de som ønsker å avslutte besøket med en kopp kaffe. Vi har barnestoler, stellebord og god plass til barnevogner.

Foto: Anne Lise Norheim