must-bgPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1

Babyomvisning

I Jone Kvies utstilling "Her, Her"

13. nov. 2019 KL. 11:30 - 12:00

Er du i foreldrepermisjon med barn under 1,5 år? Bli med på en omvisning og utforsk kunstens verden sammen med barnet ditt.

Velkommen til babyomvisning i Jone Kvies utstillingen Her, Her sammen med kunstpedagog Katharina Ueland.

Jone Kvie har viet sitt kunstnerskap til utforskningen av skulpturens muligheter og begrensninger. Han ønsker å skape verk som kan oppleves på egne premisser. Ofte tar Kvie utgangspunkt fenomener i samfunn og vitenskap som befinner seg i randsonene av vår fatteevne. Og gjennom skulpturens og materialenes egenskaper tilfører han nye lag av mening, nye mulighetsrom.

"Untitled Carrier" 2006

"Untitled (Carrier)" 2006

Babyomvisning er en omvisning tilpasset deg som er i permisjon med barn under 1,5 år som ønsker litt kulturelt påfyll. Sammen med barna utforsker vi kunsten i et rolig tempo.

Ta gjerne med en bæresele slik at barnet kan oppleve kunsten sammen med deg (vi har også bæreseler til utlån). Museumskafeen står til disposisjon for de som ønsker å avslutte besøket med en kopp kaffe. Vi har barnestoler, stellebord og god plass til barnevogner.