must-bgPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1

Museets utstillingssaler stenges i en kort periode

14. oktober - 1. november 2019

Nymontering og ombygging

I museets hovedsaler monterer vi i denne perioden utstillingene Jone Kvie - Her, her og Inn i skogen, ut i lyset - August Cappelen og Lars Hertervig, vi ser frem til åpning av begge utstillingene fredag 1. november.

Samtidig bygger vi nytt verksted og monterer nye utstillinger i Hafsten-paviljongen. Vi åpner vårt nye tilbud for barn og familier; NONA og Studio nona, samt nymontering av vår Samling Halvdan Hafsten lørdag 18. januar 2020.

Museumsbutikk og kafé holder vanlige åpningstider:

tirsdag - søndag: kl. 11:00 - 16:00
torsdag: kl. 11:00 - 19:00
mandag: stengt

Ta turen innom for å nyte en varm suppe eller en kopp kaffe mens ruskeværet skaper høststemning utenfor vår luftige glasskuppel. Les gjerne mer om vår museumsbutikk og kafé.