must-bgPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1

Ledig vikariat som konservator

2 år og 3 månederes vikariat

I forbindelse med at en av våre konservatorer skal ha forskningspermisjon søker vi en konservator/kurator for perioden 15. februar 2020 – 30. juni 2022.

Stillingen som konservator omfatter arbeidet med museets utstillinger; konseptutvikling, kuratering, tekstproduksjon og formidling i tillegg til noe samlingsrelatert arbeid. I stillingen vil du jobbe tett sammen med avdelingsdirektør, vår andre konservator, museets utstillingskoordinator og museumspedagoger i arbeidet med å forberede og gjennomføre utstillinger.

Vi søker en person med relevant kuratorisk erfaring, kunsthistorisk kompetanse på minimum master-nivå eller tilsvarende. Søker må beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig og ha god kommunikasjonsevne. Du bør være fleksibel, positiv og ha høy arbeidskapasitet. Vi vektlegger evne til å jobbe selvstendig og samtidig kunne fungere godt i team.

Personlige egenskaper vil vektlegges og vurderes i sammenheng med de øvrige medarbeiderne på Stavanger kunstmuseum.

Skriftlig søknad med CV innen 1. november. Planlagt oppstart 15. februar kan justeres etter nærmere avtale.

Se fullstendig utlysning på finn.no