Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Ledig stilling

Salgs- og serviceleder 100% stilling

Vi ansetter ny salgs- og serviceleder i 100% stilling ved MUST – Avd. Stavanger kunstmuseum.

Vi søker en ansvarsfull, idérik og varm person med ledererfaring og gode samarbeidsevner. Du vil skape gode museumsopplevelser for vårt publikum, og er høyt motivert for å skape gode salgstall for museet.

Oppgaver

• Operativt ansvar for alle publikumsareal som foajé, resepsjon, butikk og kafe ved Stavanger kunstmuseum.
  • Fokusere på inntekts- og publikumsutvikling i samarbeid med avd. dir.
  • Rekruttering, oppfølging og ledelse av alle verter i samarbeid med avd.dir.
  • Samarbeide bredt internt på museet med teknisk-, fag- og formidlingsstab.
  • Oppfølging av publikumshenvendelser, nettsider, program, booking og besøkstall.
  • Utleie av lokaler på kunstmuseet.
  • Delta i MUST sitt publikumsnettverk sammen med salgs- og servicelederne i Stavanger museum og Stavanger maritime museum.
  • Andre oppgaver pålagt av avd. dir.
  • Noe helgearbeid må påregnes.

Krav til søkeren

• Dyktig innen, og genuint opptatt av, god kundeservice og salg, dette må kunne dokumenteres gjennom relevant erfaring
  • Relevant utdanning innen salg og service eller ledelse er en fordel.
  • Interesse for billedkunst. Kjennskap til kunstfeltet og erfaring fra kulturlivet/museumsfeltet vektlegges.
  • God økonomisk forståelse og dokumentert kunnskap innen budsjettering og budsjettoppfølging.
  • Dyktig teamleder og lagspiller, med gode referanser innen personalledelse og/eller teamledelse.
  • Høyt motivert for å bidra til en positiv utvikling av besøkstall, butikk og kafé.
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig.
  • Gode IT-kunnskaper og teknisk forståelse.
  • Jobber effektivt og strukturert, trives med et høyt arbeidstempo og fysisk arbeid, og kan ta i et tak.

Lønn etter avtale.

Søknadsfrist: 1. februar 2019.

Stilling søkes via Finn