Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Ledig stilling

Utstillingskoordinator 100% stilling

Vår utstillingskoordinator går over i ny jobb, og vi søker derfor etter en erstatter. Stavanger kunstmuseum er en del av Museum Stavanger (MUST). Stavanger kunstmuseum forvalter en samling på drøyt 3300 kunstverk, og produserer 3-5 temporære utstillinger i året.

Utstillingskoordinator har en sentral rolle i koordineringen av museets utstillinger i samarbeid med kurator, avdelingsdirektør og teknisk avdeling i MUST. Utstillingskoordinator sørger for den praktiske gjennomføringen av museets utstillinger. Sentrale arbeidsoppgaver omfatter:

  • Administrere inn- og utlån av kunstverk
  • Organisere transport av kunstverk
  • Sørge for forsikring av kunstverk i forbindelse med transport
  • Budsjettoppfølging
  • Montering av utstillinger

Vi søker en person med evne til å arbeide strukturert og organisert og som kan håndtere høyt tempo. Vi vil vektlegge relevant praktisk erfaring, kjennskap til kunstfeltet og god kommunikasjonsevne. Videre vil erfaring fra prosjektarbeid og teknisk kompetanse bli vektlagt. Det stilles krav til at man behersker norsk og engelsk skriftlig og muntlig.

Lønn etter avtale.

Menn oppfordres til å søke.

Skriftlig søknad med CV sendes på epost til: post@museumstavanger.no innen 4. mai. Søknad merkes: «utstillingskoordinator Stavanger kunstmuseum»

Søkere gjøres oppmerksom på at opplysninger om dem kan bli offentliggjort, selv om søkerne ber om ikke å bli ført opp på offentlig søkerliste.

For ytterligere informasjon og spørsmål kontakt avd. dir. Hanne Beate Ueland på e-post: hanne.ueland@museumstavanger.no, evt. tlf: 99 45 89 73.

Lenke til annonsen på Finn.