Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Kitty Virtuell

Ta del i våre digitale formidlingsprosjekt

I forbindelse med utstillingen Fri luft - Kitty L. Kielland har vi utviklet et virtuelt formidlingsprosjekt i tre deler:

Holo Kitty er et hologram av Kitty i 1:1 størrelse når hun maler på bildet Interiør med malerinnen Annette Anker. Flere av hennes mest kjente malerier er også levendegjort ved å tilføre lydbilder og subtilt animerte elementer i bildene. Opplev Holo Kitty ved å låne HoloLens-briller i museets resepsjon.

Kitty motiv er en app som inviterer deg til å hjelpe museet med å finne ut hvor Kitty malte bildene sine. Når du finner et sted som du mener likner på ett av Kittys landskapsbilder, så kan du ta bilde av stedet, og dele det sammen med GPS-lokasjonen og en kommentar. Andre brukere kan stemme på om de deler oppfatningen eller ei. Museet vil senere bruke denne informasjonen i videre arbeid med kunstneren.

Kitty filter er en app som gjør det mulig å ta bilder av seg selv, sine venner eller landskapet rundt, og deretter velge ulike Kitty-filtre for å etterlikne hennes malestil. Bildene kan deles på sosiale medier eller på den store skjermen i museets foaje.