De rustne mennene og DU

Hvordan inngår disse skulpturene i ditt liv? Vi vil gjerne vite mer om det og oppfordrer til å dele historier, foto eller filmsnutter med oss!

Stavanger kunstmuseum og Smartbyen Stavanger samarbeider om nye måter å gjøre kunstprosjektet 'Broken Column' av Antony Gormley mer tilgjengelig for besøkende og byens befolkning. Nå trenger vi inspirasjon av dere som bor og oppholder dere i byen. Har du lyst til å bidra?

Alle som deltar blir med i trekningen av to familieårskort til museene i MUST.

Kjært barn har mange navn! Hele skulpturserien heter formelt 'Broken Column'. Hver av skulpturene er også tildelt et tall og et stedsnavn som skiller dem fra hverandre. På folkemunne kalles de ofte ‘de rustne mennene’. Kanskje du har et annet kallenavn? Send det inn!

Det finnes 23 ‘rustne menn’ rundt i byen. Har du en favoritt? Kanskje du bor i nærheten av en eller går forbi noen av dem på vei til og fra steder? Kanskje henger dere på samme løkke og du hilser når dere møtes? Del historier, fotos eller filmsnutter med oss!

Hvordan foretrekker du å få informasjon om skulpturene? Savner du informasjon om kunstprosjektet? Hva ville du like å få vite mer om og hvor ville du foretrukket å finne informasjonen? På et skilt ved skulpturene, på et nettsted, en app, eller annet? Ville du anvendt en digital vandreguide på mobil om den fantes og hva type informasjon ville du ønske å få der? Vi vil vite hva du mener!

Send dine bidrag til oss på epost: brokencolumn@museumstavanger.no

Brukervilkår: Legg gjerne ved navn på personer og steder, om du vil at det skal kunne deles av oss senere. For at vi skal kunne gjengi foto med andre personer på, må personene ha godkjent at du sender fotoet ditt til oss. Dersom du ønsker at informasjonen ikke skal kunne deles videre, skriver du det tydelig i eposten og det vil bli respektert. Avtale for brukervilkår trer i kraft automatisk ved sending av fotos (se mer informasjon under).

Vi sees!